De aankleding van een restaurant bepaalt de sfeer in de ruimte. Op het gebied van aankleding en decoratie zijn er uiteraard allerlei mogelijkheden om de ideale inrichting samen te stellen. Het is echter belangrijk om bij de basis te beginnen en dat zijn de delen die het grootste oppervlak in beslagnemen, namelijk de vloeren en de wanden. Beton ciré vloeren zijn net als beton ciré wanden een ideale keuze om uw restaurant op een stijlvolle manier aan te kleden.

Indrukwekkende uitstraling

U wilt in uw restaurant indruk maken op bezoekers en niet alleen op het gebied van eten en drinken, maar ten aanzien van de hele entourage. De eerste indruk ontstaat door het complete plaatje te zien en als de basis perfect is, kan u daarop voortborduren. Een perfecte basis in uw restaurant om een indrukwekkende uitstraling te realiseren, is door beton ciré vloeren of wanden te plaatsen. Dat voorziet in een stijlvolle en luxe aanblik, maar wel met toevoeging van een extra uitstraling. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een doorleefde aanblik te creëren met een robuust industrieel uiterlijk. Zo is beton ciré eveneens in een uitvoering te realiseren, waar de elegantie van afspat.

Praktisch en hygiënisch

Beton ciré vloeren en wanden bevinden zich op een hoog niveau als het om de looks gaat. In een restaurant is het echter ook belangrijk dat de omgeving hygiënisch is en dat er het voordeel is van praktisch gemak. Laat beton ciré nu ook deze elementen omvatten. Het is namelijk materiaal dat aaneengesloten is aan te brengen zonder naden en waarbij er een vuilafstotende werking van toepassing is. Bovendien is het door deze uitvoering en toepassing ook nog eens zo dat een vloer van beton ciré in uw restaurant in een handomdraai is schoon te maken. Is er sprake van een open keuken in uw restaurant? Het is mooi om de stijl door te trekken met het aanbrengen van beton ciré wanden in de open keuken van uw restaurant.

Pin It on Pinterest